top of page

Våra Tjänster

Vårt företag erbjuder ett brett utbud av trädgårds- och undervisningstjänster. Här kan du läsa mer om var och en av dem. Har du frågor eller funderingar och vill veta mer är du varmt välkommen att höra av dig via vår kontaktsida.

Rågivning
 

Vill du ta hand om din trädgård själv, men känner dig osäker på hur eller behöver du kanske hjälp att identifiera vilka växter du har? Vi ger dig gärna råd och vägledning!

Projektering & Design
 

Privatperson eller bostadsrättsförening? En liten rabatt eller en hel trädgård? Det spelar ingen roll! Vi ritar förslag efter era önskemål.

Plantering & Anläggning
 

När trädgårdsdrömmarna ska omsättas i verklighet hjälper vi till med plantering och mindre anläggningsjobb. Vi tillhandahåller även växter och jord om så önskas.

Utbildning & Kurser
 

Vi kommer gärna och föreläser om beskärning, trädgårdsdesign, bra växtval eller kanske skötselråd. Kom med önskemål! Vi jobbar mot såväl föreningar och klubbar som kommuner, kyrkogårdsförvaltningar och trädgårdsutbildningar.

Skötsel & Underhåll
 

Jordförbättring, gödsling, trimning och röjning. Låt oss hjälpa dig att förbättra det som redan finns i din trädgård! 

Beskärning & Trädvård
 

Fruktträd, prydnadsträd, buskar och klätterväxter - vi beskär alla dina vedartade växter. Vi kan även göra bedömningar av riskträd och ta ner dem om det behövs.

Lekplatsbesiktning
 

Vi kan bistå till exempel kommuner eller bostadsrättsföreningar med besiktning av lekplatser.

Uppdragsutbildning & Yrkesbevis
 

Låt oss skräddarsy en utbildning efter ert behov. Kanske är det parkavdelningen inom en kommun eller en kyrkogårdsförvaltning som önskar en kurs i t ex beskärning, trädvård eller stenarbete?

 

Vårt företag är godkända av TCYK att utfärda yrkesbevis. Läs mer om yrkesbevis på TCYK's hemsida.

Visste du att man man kan få rut-avdrag för vissa typer av trädgårdsarbete? Läs mer om vilka tjänster det gäller på Skatteverkets hemsida.

bottom of page